OMA SALI JA

MUKAVAT TREENIKAVERIT

VAHVAA TEKEMISTÄ VUODESTA -86

Pieksämäen Tae Kwon Do ry on toiminut Pieksämäellä jo vuodesta 1987 alkaen. Seura tarjoaa harjoituksia sekä junioreille, että aikuisille. Seuran toiminnan tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta ja koota yhteen Pieksämäen seudun kamppailu-urheilusta kiinnostuneet henkilöt. Seuramme luo puitteet turvalliseen, itsepuolustuspainotteiseen taekwondon oppimiseen ja harrastamiseen kunto-, tai kilpaurheilu tasolla jokaisen harrastajan omien edellytysten, kykyjen ja mahdollisuuksien mukaan.

Seuramme toiminnan perusta ovat kaikille taekwondo harrastajille ikä- ja vyöjakauman mukaan suunnatut harjoitukset, joita pidämme seuran omalla salilla vanhoilla viljasiiloilla. 

KOKENEET OPETTAJAT JA OHJAAJAT

Pieksämäen taekwondo seurassa toimii kolme Sabumnimia (opettajaa) pääopettaja Jari Päivinen 6. dan, Hannu Partti 4. dan ja Matti Vasarainen (Jyväskylä) 4. dan. Lisäksi seurassa on useita daneja ja värivöisiä ohjaajia.

Hannu Partti 4. dan ja Jari Päivinen 6. dan
Hannu Partti 4. dan ja Jari Päivinen 6. dan
Myllykatu 1, 3. kerros, Pieksämäki
Myllykatu 1, 3. kerros, Pieksämäki

OMA SALI 24/7

Pieksämäen taekwondo seuralla on vuodesta 1997 alkaen ollut oma sali Pieksämäen vanhoilla viljasiiloilla aivan kaupungin ytimessä.

Salilta löytyy välineet monipuoliseen taekwondon harjoitteluun ja oheisharjoitteluun. Monipuolisilla harjoitusvälineillä voi toteuttaa erilasia harjoitteita, vain mielikuvitus on rajana.

Oma sali mahdollistaa harjoitusaikataulujen joustavan suunnittelun. Näin seura pystyy tarjoamaan eri ryhmille viikoittain useamman harjoituksen.

Seuran jäsenillä on mahdollisuus harjoitella salilla myös treeniaikojen ulkopuolella. Salia on myös mahdollista vuokrata.

EDULLINEN HARRASTUS

Olemme halunneet pitää taekwondon harrastamisen edullisena, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä mukaan. Harjoitusmaksut kerätään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Yhdellä kausimaksulla voi käydä kaikissa seuran järjestämissä harjoituksissa, taekwondo, kuntotaekwondo ja kuntonyrkkeily.

Hinnasto 2022:

  • Peruskurssi 90€
  • Taekwondo kausimaksu 80€/kausi
  • Jäsenmaksu 20€/vuosi
Kuntonyrkkeilyyn mukaan milloin vaan
Kuntonyrkkeilyyn mukaan milloin vaan